Kunst voor de inrichting van uw kantoor /bedrijf / hotel.

Betrekt u een nieuwe locatie, gaat u verbouwen of uitbreiden, of bent u op zoek naar wanddecoratie voor de muren van uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor uw kantoor/bedrijf is het scheppen van een goede sfeer mede bepalend voor een goed werkklimaat. Tevens schept het een positief signaal naar uw relatie die uw bedrijf bezoekt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van passende wanddecoratie, die uw bedrijf die uitstraling geeft. Wij bieden U een enorme selectie kunstreproducties en gicleé's.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wanddecoraties, zijn wij instaat u een uitgekiende collectie te presenteren, waarmee u in uw kantoor/bedrijf de meest passende decoratie kunt samenstellen om tot een smaakvolle ambiance te komen. Een keur aan lijsten, passepartouts en inlijstmogelijkheden verschaft u de mogelijkheid, om alles geheel op uw wensen af te stemmen. Tevens kunt u uw eigen kunst, certificaten, oorkondes, diploma’s, relatiegeschenken geheel naar wens laten inlijsten.

 Wij bieden :

  1. Enorme keuze uit collectie in diverse stijlen.
  2. Uw wanddecoratie geheel afgestemd op uw wensen.
  3. U bent verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct.
  4. Uw wanddecoratie afgestemd op uw budget.

Graag komen wij bij u op het bedrijf om van gedachten te wisselen.
Neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

Kunst stimuleert, inspireert en motiveert. Kunst spreekt de creativiteit van uw medewerkers aan, draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt de identiteit van uw organisatie.